de Strandvogel, Luxe vakantiehuis in Julianadorp aan Zee
english
deutsch
    

 

Huurvoorwaarden

Roken
Roken is in de bungalow niet toegestaan.

Huisdieren
Huisdieren zijn in de bungalow niet toegestaan.

Tuin
Zonder uitdrukkelijke toestemming is het niet toegestaan om op de oprit danwel in de voor- of achtertuin campers, tenten of andere kampeermiddel te plaatsen.

Open haard
In de open haard mogen alleen de zogenaamde haardbloken verbrand worden.

Huurperiode
De huurperiode is altijd voor bepaalde tijd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomsten zijn altijd schriftelijk.

Wisseldag
Wisseldag is in principe zaterdag.

Aankomst
De bungalow kan op de aankomstdag om 15:00 uur betrokken worden.

Borg
De borgsom dient bij aankomst contant te worden voldaan. De borgsom wordt, na aftrek van eventuele schadekosten en meerverbruik energie en water, bij vertrek terugbetaald.

Vertrek
De bungalow moet op de vertrekdag om uiterlijk 10:00 uur verlaten zijn.

Optie
Het is mogelijk een optie te nemen op de luxe bungalow voor een vooraf met de verhuurders af te spreken periode.

Reservering
Na reservering van de luxe bungalow ontvangt de huurder een factuur voor betaling van de totale huurprijs. De betaling dient binnen de betalingstermijn te zijn bijgeschreven op onze bankrekening. De betaling wordt via e-mail bevestigd, waarmee de reservering definitief wordt. Met het doen van de betaling verklaart de huurder zich akkoord met de huurvoorwaarden. Wanneer de aanbetaling niet binnen het betalingstermijn is ontvangen, vervalt de reservering.

Betalingstermijn
Het betalingstermijn bedraagt maximaal 8 dagen maar ook niet langer dan het aantal dagen tussen de datum van reservering en de datum van aanvang huurperiode.

Betalen
Betalingen kunnen voldaan worden via Rabobank 11.66.25.457 o.v.v. factuurnummer.

Annulering
Bij annulering wordt in principe de huurprijs geheel in rekening gebracht. Indien de woning in de besproken periode aan anderen kan worden verhuurd, zal de huursom voor de verhuurde dagen gerestitueerd worden, onder aftrek van administratiekosten.

Administratiekosten
De administratiekosten bij annuleren bedragen 100 EURO.

Beheer
De luxe bungalow wordt beheerd door een team van Holidayaanzee.nl. Gasten van Holidayaanzee.nl worden opgevangen en wegwijs gemaakt in het gehuurde. Ons team staat klaar om alle vragen omtrent de bewoning van het huis te beantwoorden.

Minimumverblijf
Er geldt geen minimumverblijf.

Schade aan de bungalow en inventaris
Indien er door toedoen van de huurder of zijn/haar medebewoners schade aan de bungalow of aan de inventaris wordt toegebracht, wordt deze in rekening gebracht. Eventuele schade dient direct, of in ieder geval voor het vertrek, aan de beheerder doorgeven te worden. De kosten worden verrekend met de borgsom. Kleine schadeposten worden, mits gemeld, niet in rekening gebracht. De huurder wordt dringend verzocht ook gebreken die níet door zijn/haar toedoen zijn ontstaan direct aan de beheerder te melden.

Veiligheid
In de tuin van de Luxe Bungalow bevindt zich een vijver. Om te voorkomen dat kleine kinderen hierin vallen, dienen deze te allen tijde een veilige afstand tot deze vijver te houden.  Kleine kinderen van u zelf of van uw gasten mogen niet zonder toezicht in de tuin te spelen. De veiligheid van de huurder en al zijn/haar medehuurders en gasten blijft echter de verantwoordelijkheid van de huurder. De verhuurders nemen hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Onderhoud
Onderhoud en reparaties in, aan en rondom de bungalow worden uitgevoerd als er geen huurders aanwezig zijn. Echter houdt de verhuurder zich het recht voor om in uitzonderlijke situaties werkzaamheden in verhuurperiodes te verrichten. Dit zal zoveel als mogelijk met de huurder worden gecommuniceerd.

Controle
De verhuurder behoudt zich het recht om bij lange termijn verhuur onaangekondigd de algehele staat van de gehele accommodatie te controleren. Wanneer er naar oordeel van de verhuurder sprake is van misbruik of oneigenlijk gebruik van het gehuurde, kan dit resulteren in beëindiging van de huurovereenkomst, eventuele uitzetting en indien noodzakelijk terugvorderen van kosten.

Gebruik
Het gebruik van het gehuurde is alleen toegestaan aan diegene die als huurder en medehuurders in de schriftelijke overeenkomst staan vermeld.

Schoonmaakkosten
De schoonmaakkosten bedragen 75 EURO per huurperiode en dient bij aankomst contant te worden voldaan. Het bedrag is gebaseerd op een normaal gebruik van het gehuurde gedurende een week. Wanneer extra schoonmaakwerkzaamheden verwijtbaar zijn, zullen extra kosten in rekening worden gebracht.